.

čtvrtek 29. září 2016

Antichripka - mimmořádně účinná při nachlazení a chřipce

Bylinná směs na přípravu odvaru na různé formy nachlazení a první stádia chřipky funguje téměř zázračně. Cca 97% uživatelů zaznamenalo úlevu již po užití první dávky.
 Bez ohledu na to zda se jednalo o letní virozu nebo vlekoucí se nachlazení doprovázené zahleněním a neustupujícím kašlem.
Ukázalo se, že při  včasné aplikaci při prvních příznacích nemoci dokáže obvykle nemoc odvrátit. V pokročilém stádiu nemoci,  obvykle nastává pocitová úleva od bolesti hlavy, zahlenění, rýmy či bolesti těla a nemoc proběhne rychleji. Důležité je dodržet předepsaný způsob použití, tj. přípravu odvaru, účiné látky potřebují přípravu varem, aby došlo k jejich vyloučení do nápoje.


Antichripka
Kombinace tradičních bylin evropy a tradičních bylin Peru působí nečekaně dobře, má vcelku přijatelnou chuť a lze ji podávat i školním dětem. Nejefektivněji působí samozřejmě doplněná odpočinkem na lůžku, nicméně pokud si ji uvaříte na noc v počátcích nemoci, můžete se onemocnení i vyhnout. Směs mimo léčby, působí příznivě i na imunitní systém, který posiluje a činí ho odolnější.



Pro rychlou aplikaci na cestách si můžete připravit i verzi Bylinného likéru dle přiloženého receptu.
Většina uživatelů, si již neumí představit, že by tuto směs neměli doma k dispozici, zvláště v nadcházejícím období podzimmních plískanic.

Žádné komentáře:

Okomentovat