.

úterý 6. září 2016

Artyčok v tobolkách - snadná cesta jak podpořit Vaše játra

Cynara scolymus. Artyčoky jsou bohaté na vitamíny, obsahují mnoho biolátek. Artyčok byl tradičně užíván pro podporu funkcí jater a trávení. Působením hořčiny cynyrinu dochází k udržení správné hladiny cholesterolu v krvi, podporuje metabolismus a správnou funkci trávicího systému. Známé jsou také pozitivní vlastnosti Artyčoku na játra. Pomáhá je chránit, čistí je a povzbuzuje trávení tuků. Zařazením do našeho jídelníčku prospějeme i naší kůži, tu udržuje krásnou a zdravou. Výborné jsou antioxidační vlastnosti artyčoku. Má nízkou energetickou hodnotu, je tedy vhodný ke konzumaci při dietách.

Obsahové látky: Za svůj účinek vděčí artyčoky především hlavní účinné obsahové látce - cynarinu. Dále je zdrojem vlákniny, Vitamínu K, B6, A, obsahuje flavonoidy-luthein, zea-xanthin, beta-karoten, Antioxidanty jako kyselinu kávovou, silymarin a ferulové kyseliny. Artyčok je také zdrojem minerálních látek jako vápník, draslík, železo, meď, mangan a fosfor.


Artyčok
Artyčokový list má výrazně hořkou chuť ! A tak je jeho aplikace v tobolkách ideální pro všechny, kteří se s touto nepříjemnou chutí nechtějí potýkat.
Tobolky Ex Herbis jsou 100% přírodní, obal kapsle je z celulozy, takže je vhodný i pro vegetariány a vegany.

Kapsle nyní koupíte na www.exherbis.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat