Spirulina
Spirulina je vláknitá sinice, žijící v tropických jezerech Afriky, Asie a Jižní Ameriky.
Většina světové produkce na GREEN FOOD pochází z Japonska.
Pro hodnotnou spirulinu je nutné enormní množství světla, což se projevuje její tmavou sytou barvou – vysokým obsahem chlorofylu.
Díky spirulině může organismus využít svůj daný potenciál, který mu je vlivem prostředí a civilizačním chorobám ubírán.
Spirulina je doplněk stravy, který podporuje vitalitu.
Spirulina je známá jako účinný antioxidant.
Antioxidanty jsou látky, které neutralizují volné radikály v těle, snižují jejich počet a napomáhají předcházet jejich vzniku.
Dále spirulina podporuje přirozenou obranyschopnost organismu.
Je vhodné užívat spirulinu při redukčních dietách, jelikož má schopnost řídit naši hmotnost i apetit.
Pomůže nám hubnout a mít váhu pod kontrolou.
Zároveň nebudeme hubnout důležitou svalovou hmotu, kterou nám pomůže naopak udržet.
Spirulina přispívá k nrmální hladině krevního cukru.
Spirulina patří do skupiny GREEN FOOD tedy zelených potravin, které by neměli chybět ve stravě dnešního člověka vystaveného civilizačním chorobám
Použití: čajovou lžičku prášku spiruliny rozmícháme v malém množství vody (šťávy, džusu) a vypijeme.
Pro maximální účinek je vhodné užívat 3 x denně po dobu 3 týdnů.
Složení: (vápník, zinek, draslík, hořčík, jod, selen, chrom, lithium, mangan, beta-karoten, vit. skup. B, esenciální aminokyseliny, polynenasycené mastné kyseliny, fenylanin
Doporučená denní dávka je 3g
Žádné komentáře:
Okomentovat