.

Spirulina

Spirulina  

Spirulina je vláknitá sinice, žijící v tropických jezerech Afriky, Asie a Jižní Ameriky.

Většina světové produkce na GREEN FOOD pochází z Japonska.

Pro hodnotnou spirulinu je nutné enormní množství světla, což se projevuje její tmavou sytou barvou – vysokým obsahem chlorofylu.

Díky spirulině může organismus využít svůj daný potenciál, který mu je vlivem prostředí a civilizačním chorobám ubírán.

Spirulina je doplněk stravy, který podporuje vitalitu.

Spirulina je známá jako účinný antioxidant.

Antioxidanty jsou látky, které neutralizují volné radikály v těle, snižují jejich počet a napomáhají předcházet jejich vzniku.

Dále spirulina podporuje přirozenou obranyschopnost organismu.

Je vhodné užívat spirulinu při redukčních dietách, jelikož má schopnost řídit naši hmotnost i apetit.

Pomůže nám hubnout a mít váhu pod kontrolou.

Zároveň nebudeme hubnout důležitou svalovou hmotu, kterou nám pomůže naopak udržet.

Spirulina přispívá k nrmální hladině krevního cukru.

Spirulina patří do skupiny GREEN FOOD tedy zelených potravin, které by neměli chybět ve stravě dnešního člověka vystaveného civilizačním chorobám

Použití: čajovou lžičku prášku spiruliny rozmícháme v malém množství vody (šťávy, džusu) a vypijeme.

Pro maximální účinek je vhodné užívat 3 x denně po dobu 3 týdnů.

Složení: (vápník, zinek, draslík, hořčík, jod, selen, chrom, lithium, mangan, beta-karoten, vit. skup. B, esenciální aminokyseliny, polynenasycené mastné kyseliny, fenylanin

Doporučená denní dávka je 3g

Žádné komentáře:

Okomentovat